det man hittar på marken får man, eller???

Idag när jag gick hem så jag något i gräset. Först gick jag nästan förbi den men sen när jag tittade närmare såg jag var det var. En hund !!! Det var en brun liten tik. Jag gick fram till den och hällsade. Den varkade väldigt snäll men också väldigt busig. Jag stannade kvar en stund och vaktade hunden om ägaren skulle komma. Det gjorde den inte. Så jag försökte locka med den hem. Det gick sådär. När jag föjlt efter vovven ( som sprang in i en trägård ) så öppnades en dörr .Där stod en utlänsk kvinna som kalllade på hunden. Självklart kom den till henne, efterssom att hon snackade engelska ( jag hade ropat på den på svenska ). Nu är jag hemma och ska snart sticka till amélie www.swedishjonasbrothersfan.blogg.se

100 Kramar// Louise

Utmanad

Utmanad av: Karro

Klädbutik: Ginatricot, H&M och lite över allt
Inredningsbutik: IKEA
Godis: M&M
Stad: Kalmar  ;D
Dryck: Cider
Musik: Brus på vilken artist
Tv-serie:  Det får väll bli klasikern  The Simpsons
Film: Någon rolig men sorjlig, lite kärlek och endel action. Har inte hittat en film som matchar det än...
Träning: Dansa eller promenera
Bakverk: Kärleks mums ( Tv ruta )
Kaffe: Äckligt

Jag utmanar de som läser detta och vars förnamn börjar på O


Domsten - gröningen

Idag gick jag och rästen av rgnbågen avdelningen från domsten till gröningen. Det var rätt jobbigt...  =/   När vi gått halva vägen tog vi en paus. När vi ätit lite och vilat så fortsatte vi. När vi väl var framme så började det spö regna. Så vi fick äta midagen under tågspåret. Nu sitter jag hemma hos jessica ( www.toystory.blogg.se ) och ska strax göra något ( vet inte vad ... ) . 

Kram// Louise 

Upp i luften

Idag var det den första skoldagen på höst tarminen. Nu är jag en officiel åttonde klassare . Efter den korta dagen i skolan kom jag hem och fann ( vem e förvånad ) danne vi datan. Efter att suttit vid tv:en en stund så gick jag ut till pappa i garaget. När vi kom in gjorde vi pannkakor      =) . Jag och danne lagade smeten och stekte dom. Hanns pannkakor blev bäst, mina blev helt konstiga      =S ...  Som tur var blev alla lika goda.

Kram// Louise

Ny badad

I natt sov jag, zeke, loke och ola i vardagsrumet. Jag och loke på golvet och zeke och ola i vars en soffa. Jag vaknade ca: 3 ggr. Första gången vaknade jag med lokes tass i munnen!!! Runt kl. 6.00 gick vi ut en runda. Vi han knappt gå över gatan innan zeke lyfte på benet och vem ska inte in och luckta. 5 sek senare var han full med kiss i pälsen. När vi gått rundan och ola åkt till jobbet så badade jag och mamma loke. Så nu är han fin i pälsen.

Valpiga kramar och blöta pussar // louise, loke och zeke

Magsjuk

Stackars loke, igår hade han mag problem och fick diare. Antagligen efter grisörat han fick på mammas födelsedag. Men idag mår han bra!!! Var ute på en runda innan för några minuter sedan. Vi hade 3-kamp. Längdhopp,höjdhopp och 60 meter. jag vann på längd och höjdhopp men loke vann på 60 meter. Vi hade jätte kul.
Jag ska lägga ut några bilder på loke sen men det vill inte göra så att bilderna visas för andra förutom mig... om någon vill hjälpa mig med det så skulle jag bli överlycklig!!!

Valpiga kramar // Louise och Loke

Mamma 40 år

I måndes fyllde mamma 40 och vi firade det med en enkel familje "fest" hemma. Först öppnade vi presenterna , av mig fick hon ett siverarmband och av danne ett par öronhängen. Av ola fick hon spa pengar, en bok om hund trix och en simpson mugg. Efter det åt vi kräfter ( mums ) det gör vi varje gång mamma fyller år och det är lika gott varje gång!!! På kvällen satt vi och snackade om lite allt möjligt medans vi drack cider.



Kram // Louise

tornado,tromb eller en stor storm???

I natt vaknade jag av att det blixtrade. Det var ett rätt jobbigt väder och det blåste en hel del. På morgonen ( idag ) ringde pappa mig och frågade om jag ville hjälpa till att städa upp hemma hos honnom. Det visade sig att innan jag vaknade så hade det varit värsta stormen som blåst sönder bl.a vårat växthus som nu låg i 1000 bitar på gårds planen. Men det var inte bara pappa som blev drabbad. Vår granne som bor snett över hos mamma, deras hus har en typ 5-10 cm stor sprika rakt igenom ena gavlen på huset och lite här och var låg det pooler och stuttsi-matter. Jag hjälpte ialla fall pappa med att plocka upp glas i 2h och 30min . Jag känade alltså en 50 lapp ( jag hade hjälpt till även utan betalning ).
*************************************************
Idag har jag oxå varit med karro som kom hem till mig och tittade på loke.före det var vi hemma hos henne och såg en bit av förtrollad ( som vi såg på bio med c:o för ett tag sedan  =P ).

Kram// Louise

Dag 4: Spana in mig...

Loke springer fram och tillbaka, fram och tillbaka. Han är en vovve som alltid vill ha uppmärksamhet (verkar det som). Mamma Visade mig innan att loke kan "aport" ( nästan iallafall, han jagar bollen men kommer tomhänt  tillbaka) .  just nu ligger både Zeke och Loke och vilar. Amélie ska snart komma hit och jag hoppas att det går bra med Zeke... ( han e inte så duktig med besökare ) .

Valpiga kramar // Louise , Zeke och Loke

Loke är hemma

Igår kom Loke hem. Han skötte sig jätte bra. Efter att han lekt med Zeke en stund så somnade han och sov djupt. Det är ett gott täcken på att hunden trivs. När jag och Danne kom så sov han ( jag bor hos pappa dena veckan ). Han vaknade lite snabbt men somnade strax där efter. Han vaknade inte änns när Zeke började skälla. Vi ( jag,danne,mamma,ola och zeke ) gick ut på altanen. Efter en stund så pignade Loke till och satte fart mot oss. Mamma hjälpte honnom ner från trappan. Efter att Loke "busade" lite med Zeke så gick vi ut en runda. Loke lekte med Zeke nästan hella rundan!!! När zeke la sig ner  kom Loke rusande och Zeke flög upp precis som om han var rädd. Men man märkte att det bara var för att han ville vara försiktig. Loke ville titta på allt som fans och sprang fram och tillbaka. När vi gått färdigt rundan så skulle skulle jag och Danne hem till pappa så jag vet inte vad som hände efter rundan   =)

Valpiga kramar // Louise

Vem e snyggast?

       

     Aston Kutcher 


   

          seann william scott


Vem e snyggast? Rösta på en av dem så lägger jag ut svaret senare...

RSS 2.0